Malzemeler:
- 125 gr (yumuşak) margarin
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- Aldığı kadar nişasta
İçi için:
- 2 havuç
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 2 çorba kaşığı hindistan cevizi
İlk önce içi için havuçları rendeleyip şekerle kavuruyoruz.Suyunu salıp çektikten sonra tarçın ve hindistan cevizini ilave edip soğumaya bırakıyoruz.
Hamur için nişasta hariç hepsini karıştırıp yoğuruyoruz.Nişastayı ise azar azar ilave ederek kulak memesi yumuşaklığını elde edene kadar yoğuruyoruz.Dilediğimiz şekli verip tepsiye diziyoruz.Önceden ısıtılmış fırına verip beyaz olacak şekilde pişiriyoruz.AFİYET OLSUN.