KİRPİ KURABİYE

 Malzemeler :

-  135 gr (yumuşak)margarin
-  4,5 çay bardağı un
-   5 tepeleme çorba kaşığı pudra şekeri
-   1 yumurta akı
-   1 paket vanilya





Yapılışı:
Bütün malzemeleri karıştırıp kıvam alana kadar yoğuruyoruz. Cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp elimizle kirpi şeklini veriyoruz. Daha sonra üst kısmında makasla kesikler atıyoruz. Gözü ve burnu için damla çikolata kullanıyoruz.170 0 C de pişiriyoruz. Dilerseniz soğuduktan sonra üst kısımlarını benmari usulüyle erittiğimiz çikolatayla kaplayıp pasta süsüne batırabilirsiniz. Kurabiyelerimiz sunuma hazır. AFİYET OLSUN.

 
  • DARICA PASTA © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes | Blogger Tema